Efter sigende har den 20-årige eftertragtede Borussia Dortmund-stjerne Jadon Sancho informeret den tyske storklub om, at han ønsker at tilslutte sig Manchester United næste sommer.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt nægter at forlænge sin kontrakt

Den engelske spiller blev flere gange sat i forbindelse med et skifte til Manchester United i det forrige transfervindue, men en aftale kom aldrig i stand. Angiveligt nægtede Man Utd at leve op til Dortmunds priskrav.

Ligeledes er der flere medier, der har rapporteret, at Manchester United afgav intet mindre end fire bud på angriberen. Det ændrede dog ikke på, at de to klubber ikke kunne nå til enighed.

Rygterne om Jadon Sanchos fremtid i Manchester United florerer dog stadig, da Ole Gunnar Solskjær fortsat ønsker at skrive kontrakt med englænderen. Derfor skulle de efter sigende også forsøge igen næste sommer.

Ifølge mediet TodoFichajes har den 20-årige stjerne informeret Borussia Dortmund om, at han ønsker at skifte til Manchester United næste sommer. Bliver det en realitet, kan handlen have en værdi på op til 100 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub afgav stort bud på Ansu Fati i sommers

Sancho, der forventes at blive udtaget til EM for England, har i denne sæson leveret to mål og fire oplæg i ni kampe. Hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2023.