Premier League-klub afgav stort bud på Ansu Fati i sommers

Nicolai Busekist — 20. nov 2020 23:13
Foto: Shutterstock

Barcelona modtog angiveligt et bud på Ansu Fati i sommers. Mere specifikt skulle buddet have været på 150 millioner euro, og være kommet fra Manchester United.

LÆS OGSÅ: Big Six-klubber viser interesse for Real Madrid-stjerne

Det er især i denne sæson, at det unge talent har gjort sig bemærket. I 43 kampe har han scoret 13 mål og lavet fem oplæg, mens han i denne sæson har scoret fem mål og lavet fire oplæg i kun ti kampe.

For nylig pådrog han sig en skade, der resulterede i, at han skulle opereres i knæet. Af denne grund er det forventet, at han er ude indtil marts 2021. Til trods for dette, arbejder FC Barcelona dog på at forlænge hans kontrakt helt frem til 2026.

Ifølge det spanske medie Sport, var det Ansu Fatis agent Jorge Mendes, der sørgede for at tiltrække det store bud på 150 millioner euro fra Manchester United. Angiveligt var det dog ikke noget, der blev så meget som overvejet i Barca.

Årsagen til, at det ikke var noget, der blev overvejet i Barcelona er, at han er af stor betydning for klubben. Det er i særdeleshed gældende i fremtiden, da det forventes, at Messi vil forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Manchester United-midt nægter at forlænge sin kontrakt

Det menes, at han har en frikøbsklausul på hele 367 millioner i pund i sin nuværende kontrakt.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere