Der bør ingen tvivl herske om, at det tyske Dortmund-talent Youssoufa Moukoko har imponeret i Bundesligaen. Fredag slog han endnu en rekord i den bedste tyske række, da han scorede sit første mål for Dortmunds førstehold i udekampen mod Union Berlin.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Jesse Lingard i januar

Det betyder, at han er blevet den yngste målscorer i den bedste tyske række nogensinde. Det er han blevet i en alder af blot 16 år og 28 dage.

Det vil sige, at han har slået næsten halvandet år af den tidligere rekord, der blev sat af München-talentet Jamal Musiala. Da han satte den tidligere rekord, var han 17 år, 6 måneder og 23 dage gammel. Det gjorde han tilbage i september, hvor han scorede i en kamp mod Schalke.

Det er dog ikke den første rekord, der er blevet sat af Moukoko. Faktisk er det hans fjerde rekord på under en måned. Den 21. november blev han nemlig den yngste spiller i en Bundesliga-kamp, mens han den 8. december blev den yngste spiller i en Champions League-kamp.

Ikke nok med det, så slog han i kampen mod Werder Bremen i tirsdags også rekorden som den yngste Bundesliga-starter, eftersom han startede på banen i 2-1-sejren.

LÆS OGSÅ: Alan Shearer melder sig ind i kampen: Dette skal United gøre med Pogba

Desværre var den unge angribers første mål dog ikke tilstrækkeligt, da Dortmund endte med at tabe kampen 1-2. På tirsdag kan han potentielt score igen, da de spiller mod Braunschweig i pokalturneringen.