Drager FCN fordel af at spille på kunstgræs? Pjat, mener klubbens målmand

Redaktionen — 15. mar 2019 17:45
FARUM, DENMARK - DECEMBER 10: Goalkeeper Nicolai Larsen of FC Nordsjalland in action during the Danish Superliga match between FC Nordsjalland and AGF Arhus at Right to Dream Park on December 10, 2018 in Farum, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

En fordel for hjemmeholdet, lød kritikken fra FC Københavns Andreas Bjelland efter kampen mod FC Nordsjælland på kunstgræsbanen i Farum for nylig. Det mener FC Nordsjællands Nicolai Larsen er noget vrøvl.

Der var utilfredshed med kunstgræsbanen i Farum blandt FC Københavns spillere efter opgøret i søndags, der endte 2-2. Og det var langt fra første gang, at FCK-spillerne brokkede sig over banen i Farum, som Tipsbladet skriver.

FC København har ikke vundet på udebane mod FCN siden 2013, og de manglende sejre har ofte været fulgt af kritik af den kunstige bane. 

”Jeg synes, det er tæt på at være en skændsel. Jeg synes, det er en virkelig, virkelig dårlig bane. Et hold, der spiller på kunstgræs hver dag, burde næsten vinde hver eneste kamp, når de spiller her. Det er en kæmpe fordel. Nu skal vi ikke græde, men det hører bare ikke fodbold til. Det er jeg ked af at sige,” sagde FC Københavns Andreas Bjelland efter kampen i søndags, som Tipsbladet skriver. 

Men den køber FC Nordsjællands målmand Nicolai Larsen ikke. Han mener, at det er noget pjat, at det skulle give en konkurrencefordel, da der er massevis af kunstgræsbaner rundt omkring i landet, ligesom alle klubber træner på kunstgræs om vinteren, som han siger.

”Det er kunstgræs, og det er anderledes. Det er jeg ikke uenig i, men alle klubber i Danmark forbereder sig som sagt på kunstgræs, så at det skulle give os en fordel, er i mine øjne noget pjat. Jeg vil da også helst spille på græs, men man skal også kigge på nogle af de baner, vi bliver mødt med andre steder i vintermånederne. Det er jo tit virkelig dårlige baner. Så jeg synes, det er fint her så tidligt på sæsonen, men det er klart, at når vi kommer frem til maj og juni, vil jeg da også hellere spille på græs,” pointerer FCN-keeperen over for Tipsbladet.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere