Brøndby kan slutte sæsonen godt af, hvis klubben ender med kvalifikation til Europa. Men at slutte uden for top-3 er stadig ikke godt nok, mener Ebbe Sand. 

Brøndbys sæson har blandt andet budt på en fyring af træner Alexander Zorniger tilbage i februar måned, og de gule fra Vestegnen kan ikke længere at slutte i top-3 i Superligaen. Derfor mener sportschef Ebbe Sand ikke, at sæsonen har været godkendt fra Brøndbys side. Det fortæller han i et interview med TV2

”Jeg vil ikke kalde det en sæson, der er godkendt, når målsætningen er at ende i top-3, og vi så bliver nummer fire. Men nu skal vi også lige vinde over OB og så playoffkampen. Men så vil jeg sige, at det har været et flot comeback, i forhold til hvordan det så ud på et tidspunkt,” siger den tidligere Schalke 04-angriber.  

Hvis Brøndby skal slutte på en fjerdeplads, kræver det, at klubben slår OB i Odense på lørdag. Derefter gælder det to play-off kampe mod enten Randers eller AGF, som i så fald skal afgøre, om Brøndby skal spille europæisk fodbold i den kommende sæson. 

”Vi når ikke vores målsætning, så derfor er det heller ikke en sæson, som vi vil se tilbage på og sige, at alt lykkedes. Men vi kan rette op på en del ved at vinde de næste par kampe. Nu står vi lige pludselig og har en mulighed for at kvalificere os til europæisk fodbold via den her playoffkamp. Det viser bare, at moralen er på plads, og folk bliver ved med at arbejde hårdt og målrettet, så længe der er en teoretisk mulighed,” siger Ebbe Sand til TV2. 

OB – Brøndby bliver vist på 3+ lørdag klokken 17. AGF-Randers spiller søndag klokken 18 og bliver sendt på Canal 9.