Real Madrid har netop offentliggjort købet af den belgiske superstjerne Eden Hazard, der skifter til klubben på en fem-årig kontrakt.

På nuværende tidspunkt kan det næppe være den største overraskelse, men ikke desto mindre er det officielt, at Real Madrid køber Eden Hazard i Chelsea i en handel, der koster den spanske kongeklub små 750 millioner(100 millioner euro) i overgangssum. Den 28-årige offensivspiller har været rygtet til Real Madrid gennem flere måneder, og klubben fortæller nu, at Hazard får en kontrakt, der udløber i 2024. 

Goal skriver, at belgierens kontrakt indbringer ham et sted mellem 750 millioner kroner og en 1 milliard – afhængig af bestemte klausuler. Real Madrid præsenterer officielt sin nye spiller den 13 juni.

Chelsea-direktør Marina Granovskaia fortæller i en pressemeddelse, at klubben er ked af at sige farvel til Hazard, men samtidig takker ham for hans præstationer i Londonklubbens blå trøje.

”Vi respekterer, at han har truffet beslutningen om at tage fat på en ny udfordring i et andet land og forfølge sin barndomsdrøm om at spille for Real Madrid. De minder, han efterlader os med, vil ikke forsvinde. Han gav alle, der så Chelseas kampe, masser af underholdning og mange kampafgørende bidrag og for det takker vi Eden enormt. Han har været en eksemplarisk professionel i klubben og et fantastisk menneske at arbejde sammen med,” siger Granovskaia, som vil glæde sig til at byde Hazard velkommen tilbage til Stamford Bridge på et tidspunkt. 

Eden Hazard nåede at spille i Chelsea i syv sæsoner, hvor han var med til at vinde to Premier League-titler, to Europa League-trofæer og en FA Cup. I 2014-2015 blev han kåret til den bedste spiller i Premier League. I den netop overståede sæson nåede Hazard op på 16 liga-scoringer, og i Europa League-finalen bidrog han blandt andet med to scoringer i 4-1-sejren over Arsenal.