Der skal ikke herske nogen tvivl om, at coronavirus fylder meget i dagligdagen. Det har dog ikke stoppet fodbolden, som fortsætter trods stigende smittetal i hele Europa. Der bliver dog holdt et vågent øje med alle.

LÆS OGSÅ: Brøndby går viralt med Facebook-kommentar

Der er nemlig en masse sundhedsforanstaltninger, der skal overholdes. Italien er ét af de lande, der er hårdt ramt af coronavirussen, hvorfor man ikke taget let på tingene, hvis man bryder protokollen.

Det har man angiveligt haft svært ved i klubben Lazio, som nu vil blive undersøgt af landets fodboldforbund. Det skriver Gazzetta dello Sport.

Løjet om coronatests

Der skulle angiveligt være løjet om svaret på tre spilleres coronatests, men det afviser klubbenDet gælder Ciro Immobile, Thomas Strakosha og Lucas Leiva, som i sidste uge måtte sidde over i Champions League.

Der er derfor ingen af de tre spillere, der er rejst til Rusland, for at spille mod Zenit i aftenens Champions League-opgør.

Lazio forsvarer med, at testene har været falsk positive.

“Vi udførte de sædvanlige tests i sidste uge og videregav dem alle til de rette instanser. Vi testede igen fredag og lørdag, og her var de negative, så de spillede søndag,” siger sportsdirektør Igli Tare til Sky Sport Italia.

Kan komme i spil mod Juventus

Han understreger, at klubben har ren samvittighed. Han siger også, at Ciro Immobile regnes for at spille mod Juventus i weekenden.

“Ja, vi tror, at han kan spille, for de tests, vi udførte en halv time efter UEFA, var negative. Det samme gjaldt Leica og Strakosha. Der skal være noget ensartethed, ellers kan vi ikke fortsætte sådan her,” siger Tare.

LÆS OGSÅ: Paris Saint-Germain spillere fanget i elevator

Det Italienske fodboldforbund er i gang med at undersøge sagen.