Rundt omkring Manchester United vokser utilfredsheden med Erik ten Hag.

Kritikere og fans er i oprør og kræver nu hans afskedigelse, idet de betegner hans ledelse som en skamplet på klubbens stolte traditioner.

I denne sæson ten Hag stået over for en række udfordringer, ikke mindst på grund af en række skader, og også kampen mod Fulham bød på sine udfordringer på skadesfronten.

Bl.a. var den danske superstjerne Rasmus Højlund ude, men alligevel havde de fleste forventet, at United ville cruise en sejr i land på hjemmebane mod Fulham.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola byder Wayne Rooney velkommen hos Manchester City

Det skete bare ikke.

“Retfærdigheden skete fyldest i dag. United er sluppet af sted med dårlige præstationer, mens de har på en eller anden måde stadig vundet kampe. Men i dag fik de præcis, hvad de havde fortjent. Manchester United-holdet i dag var en skændsel overfor fodboldklubben,” lød det ifølge Talksport fra Gabriel Agbonlahor, der er tidligere Premier League-spiller.

Faktisk mente Agbonhalor, at Erik ten Hag efter kampen udtalte sig virkelighedsfjernt, da træner fortalte, at han egentlig mente, at United havde fortjent sejren.

“Har du nogensinde hørt nogen mere virkelighedsfjernt? Når en træner lyder så virkelighedsfjern, som Ten Hag gør her, så er tiden kommet til at sige farvel til ham. Kom nu ud og vær ærlig. Dit hold var elendigt. Samtlige spillere i samtlige 90 minutter.”