Det ikke kun de etablerede stjerner, der tiltrækker opmærksomhed fra de store klubber.

Talentfulde unge spillere er også i søgelyset, og det gælder i særdeleshed for FC Københavns 15-årige midtbanetalent, Tristan Panduro.

Ifølge Daily Mail har både Arsenal og Manchester City udvist interesse for den unge dansker, der allerede gør sig bemærket på U16-landsholdet.

Tristan Panduro, der til daglig spiller for FCK’s U17-hold, har for alvor fanget opmærksomheden fra nogle af Europas største klubber.

Dette skete under en nylig træningsturnering i Alicante, Spanien, hvor han repræsenterede det danske U16-landshold. Her var spejdere fra flere europæiske topklubber til stede, heriblandt fra Arsenal og Manchester City, som begge holdt et vågent øje med Panduro.

Panduro kom til FC København fra OB sidste sommer og har allerede tilbragt halvandet år i hovedstadsklubbens ungdomsafdeling.

Hans præstationer på banen har ikke kun vakt interesse i Danmark, men også i England, hvilket kan tilskrives hans engelske mor. Dette åbner muligheden for, at Panduro i fremtiden kan komme til at repræsentere England frem for Danmark.