Erik ten Hag er bestemt ikke glad for, at han må undvære Christian Eriksen, da han er en vigtig spiller for Manchester United.

Det ser ud til, at Manchester United må klare sig uden Christian Eriksen i de næste tre til fire måneder, da han har pådraget sig en skade i den ene ankel.

LÆS OGSÅ: Al Nassr-træner med opsigtsvækkende Ronaldo-udtalelse

United-træner Erik ten Hag har gjort det klart, at han er meget ked af, at han nu skal undvære den danske stjerne i den næste rum tid.

“Det er klart, at han er skuffet, og vi er skuffede. Men nu er det sket – sådan er topfodbold, og det er man nødt til at håndtere,” lød det fra Erik ten Hag ifølge BBC.

Han gjorde det også klart, at det ikke er nemt at afløse Eriksen, da han gør tingene på sin helt egen måde.

Ten Hag mener godt, at man vil kunne finde en spiller til at udfylde hullet, men tingene vil blive gjort på en anden måde, end Eriksen gør det.

“Men Christian Eriksen bringer topkvalitet til vores hold, og han har nogle ting, som er svære at erstatte. Det er eksempelvis den forskel, han gør på den sidste tredjedel af banen og omkring den sidste berøring,” sagde han.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber holder øje med Marco Asensio

Eriksen pådrog sig sin skade i lørdagens pokalkamp mod Reading, hvor Andy Caroll kastede sig ind i en grim tackling på danskeren.