Rudi Garcia, der står i spidsen for Al Nassr, der sidste år hentede Cristiano Ronaldo til klubben på en milliardkontrakt, er kommet med en opsigtsvækkende udtalelse.

Cristiano Ronaldo har taget hul på sin tid i Saudi-Arabien, hvor han har fået en kontrakt med klubben Al Nassr, som sikrer ham en årsløn, der lyder på mere end 1,4 mia. kr.

LÆS OGSÅ: Erling Haaland har enorm frikøbsklausul: Kun én klub har råd

Han valgte at skrive under på en kontrakt med den saudiarabiske klub, da han ikke havde succes med at finde en topklub i Europa, der ville hente ham, efter han fik ophævet sin kontrakt med Manchester United.

Det har naturligvis medført, at der er mange, der mener, at Al Nassr bliver sidste stop for den 37-årige portugiser.

Hvis man spørger Rudi Garcia, der er træner for Al Nassr, så er det dog ikke tilfældet. Han mener nemlig, at Ronaldo kan ende med at vende retur til Europa på et tidspunkt.

“Cristiano Ronaldo er en positiv tilgang, fordi han hjælper med at sprede forsvarsspillerne. Han er en af de bedste spillere i verden,” lød det fra Garcia ifølge Eurosport.

“Han slutter ikke sin karriere i Al-Nassr – han vender tilbage til Europa,” sagde han også.”

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Harry Kane: Dette kan stoppe det

Det er dog svært at forestille sig, at det skulle blive aktuelt, at han vender retur til Europa. Ronaldo er nemlig 37 år gammel, og har kontrakt med Al Nassr frem til være fyldt 40 år.