I en afgørende Champions League-kamp står Manchester United over for en stor udfordring mod Bayern München.

Erik ten Hag mener, at det er holdets fans, der skal være den afgørende faktor, hvis de skal have nogen chance for at besejre de tyske mestre og forblive i turneringen.

United skal vinde mod Bundesligaens tophold for at bevare håbet om videre deltagelse, og selv da afhænger deres skæbne også af udfaldet i kampen mellem København og Galatasaray.

Ten Hag henter inspiration fra en overbevisende sejr over Chelsea for en uge siden og mener, at Old Trafford-publikummet er nøglen til at nå disse niveauer igen. “Jeg tror, vi kan tage vores tro fra kampen mod Chelsea,” udtalte han til klubbens hjemmeside. “Vi ved også, hvad der skete i weekenden, men vi ønsker at vende tilbage til de niveauer mod Chelsea. Når vi gør det – når vi har den rette ånd og stemning, når vi har den stærke tro, er jeg sikker på, at fansene vil støtte os. De vil give os energi, de vil støtte os, og vi vil nå et højt niveau. Det er nødvendigt, hvis du skal slå Bayern München.”

United har indtil videre scoret 12 mål i Champions League, men har kun vundet én kamp.

En målrig kamp kan være i vente, og Ten Hag er overbevist om, at hans hold kan fortsætte deres fine scoringsform. Han tilføjede: “Jeg tror, vi er i stand til at score en masse mål, og jeg er opmærksom på, at de har en masse individuel kvalitet, så vi skal forsvare os meget godt.”