Eriksen om debutanter: Stærke årgange

Mathias Busekist — 13. nov 2020 19:26
Foto: Shutterstock

Der var hele ni spillere, der fik debut for Danmarks landshold, da de spillede testkamp mod Sverige. De får mange rosende vendinger med på vejen af Inter-spilleren, Christian Eriksen, der blev meget overrasket.

LÆS OGSÅ: Liverpool kvaler fortsætter: Verdensstjerne smittet med coronavirus

Det var blandt andet Oliver Christensen fra OB, Brøndbys Jesper Lindstrøm og SønderjyskEs Alexander Bah, der var blandt de ni debutanter, som onsdag aften fik debut, da Danmark slog Sverige med 2-0.

Debutanterne viste sig positivt frem i fraværet af de normale landsholdsprofiler, som enten var tvunget i isolation, eller som ikke kunne komme hjem fra England.

Danmark var dog ikke helt uden deres garvede spillere, hvor også Christian Eriksen var med i kampen mod Sverige. Han startede inde, og han er meget opmuntrer over debutanterne og deres præstationer i kampen.

"Der er nogle gode årgange og nogle gode spillere, der ligger i periferien af landsholdet, så det er kun godt," siger Eriksen ifølge bold.dk.

LÆS OGSÅ: FC København bekræfter: Omrokeringer i trænerteamet

Danmark skal søndag møde Island i Nations League, hvor de danske spillere fra Premier League igen vil være en del af truppen.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere