Erling Haaland må siges at være en eftertragtet herre. Desværre for de fleste klubber, må de se i øjnene, at de ikke har råd til ham.

22-årige Erling Haaland blev sidste år hentet til Manchester City for 60 mio. euro (ca. 450 mio. kr.). Skal en anden klub have fingrene i ham, bliver det dog til en pris, der er markant højere.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Harry Kane: Dette kan stoppe det

Næste år træder hans frikøbsklausul i kraft, hvilket gør, at en klub kan købe ham fri af hans kontrakt for intet mindre end 200 mio. euro. Det svarer til godt og vel 1,5 mia. kr.

I og med, at det vil koste et enormt beløb af hente ham, er det kun ganske få klubber, der har råd. Ifølge transferekspert Ben Jacobs, er der faktisk kun én klub, der vil have råd til at hente ham.

“Det er formentlig kun PSG, der har råd til Haaland, når man medregner faktorer som løn og transfersum,” skriver han i sin klumme hos mediet CaughtOffside.

Det har været på tale, at et skifte til Real Madrid kan vente i fremtiden, men ifølge Ben Jacobs vil den spanske klub få svært ved at hente Haaland næste år, da de også skal betale en høj løn m.m.

Og da City ikke har den store interesse i at give slip på ham, er det ikke sandsynligt, at de er klar til at skrue ned for hans frikøbsklausul.

LÆS OGSÅ: Declan Rice har besluttet sig: Vil til denne klub

Den norske stjerne har nemlig været vigtig for Pep Guardiola og co. i denne sæson, hvor han har bidraget med intet mindre end 31 mål og 3 oplæg i blot 27 kampe.