Patrice Evra understreger, at han ikke er homofob, efter han er blevet kritiseret for at bruge et homofobisk ord i sin instagram-video, hvor han jubler efter Uniteds sejr over PSG. 

Patrice Evra lagde en video på sin instagram-profil, hvor han jublede på tilskuerrækkerne i Paris, da United slog PSG med 3-1 i ottendedelsfinalen i Champions League.

I videoen bruger den 37-årige venstreback ordet ”pede” om PSG, der på fransk er en nedsættende betegnelse om homoseksuelle. Men nu har den tidligere landsholdsanfører udsendt en erklæring, hvor han tager afstand fra beskyldninger, der har spredt sig om, at han skulle være homofob. 

”Jeg er her for at få styr på en stor, stor misforståelse, som må lukkes ned. Jeg lavede den video som en joke, og de franske medier brød sig ikke om den, fordi jeg brugte ordet ”pede”. Det oversætter de til, at jeg ikke bryder mig om homoseksuelle. Men jeg er ikke homofob. Jeg elsker alle, så hvis jeg har stødt nogen, vil jeg sige undskyld, men det var ikke min intention. De(de franske medier) prøver blot at få mig ned med nakken,” som han siger i videoen på hans Twitter-profil og fortsætter: 

”Jeg forstår, hvad lighed betyder. Vi skal alle være frie. Jeg vil aldrig dømme andre. Min mor opdragede mig og uddannede mig på den måde. Kun gud kan dømme mig. Vi skal stå sammen og gøre verden til et bedre sted, så stop med den negativitet. I får mig aldrig lukket ned,” siger han og kalder sin videoen for et budskab til de franske medier, som han beskylder for altid at fordreje hans ord. 

”Jeg spiller ikke for landsholdet mere, så hvad er der i vejen med jer? Jeres liv er så kedelige. Så vær sød at stoppe det. I ved, at jeg ikke elsker jeres spil. Men jeg elsker dette spil!(fodbold).”