FC Barcelona har udtrykt stor frustration og manglende forståelse over for beslutningen om at lade deres unge stjerne, Gavi, spille i en landskamp mod Georgien. En kamp, der endte med at få alvorlige konsekvenser for spilleren.

Gavi blev alvorligt skadet under kampen. Han måtte forlade banen efter knap en halv time, og efterfølgende er det blevet rapporteret, at han har pådraget sig en korsbåndsskade.

Denne skade ser ud til at holde ham ude for resten af sæsonen, hvilket er et hårdt slag for både spilleren og klubben.

Den spanske landstræner, Luis de la Fuente, havde foretaget en næsten total udskiftning af holdet i forhold til den foregående kamp, men valgte ikke at spare Gavi.

Dette valg vakte stor undren i Barcelona, især fordi kampen ikke havde nogen betydning for Spaniens kvalifikation til EM, da de allerede var kvalificeret.

Selvom Barcelona vil modtage kompensation fra FIFA, da skaden skete i landsholdsregi, betragter klubben dette som en ringe trøst. Ifølge mediet AS overvejer Barcelona nu at indgive en formel klage, selvom der sandsynligvis ikke er meget at gøre ved situationen.

Spanien vandt kampen mod Georgien med 3-1, men sejren blev overskygget af Gavis skade. Luis de la Fuente, den spanske landstræner, var tydeligt påvirket af situationen efter kampen.