I en hæsblæsende aften på MCH Arena blev tilskuerne vidne til en af sæsonens mest dramatiske kampe i 3F Superligaen, hvor FC Midtjylland og FC København tørnede sammen i et direkte opgør om vigtige point i toppen af ligaen.

Kampen, der længe så ud til at vippe i hjemmeholdets favør, endte i en 2-2 uafgjort efter en sen udligning på straffespark af FCKs Kevin Diks.

Kampen begyndte med høj intensitet, hvor begge hold lagde fra land med åbent spil. FCK tog føringen tidligt i kampen, da Andreas Cornelius med et mesterligt hovedstød bragte gæsterne foran.

Se Cornelius’ scoring her.

Denne tidlige scoring satte pres på FC Midtjylland, som dog ikke lod sig kue. Midt i første halvleg svarede hjemmeholdet igen, da Dario Osorio efter en flot individuel præstation udlignede til 1-1 med et velplaceret skud.

Kort før pausen var det igen Osorio, der trådte i karakter for FC Midtjylland. Med et spektakulært langskud sendte han bolden op i nettaget til stor jubel for de hjemmefans, der havde fundet vej til stadion. Dette bragte FCM foran 2-1, en føring de formåede at holde langt ind i anden halvleg.

Det var måske årets mål, se det her.

Efter pausen fortsatte kampen med høj energi og flere chancer til begge sider, men det var først i de døende minutter, at dramaet for alvor tog til. FCK pressede på for en udligning, og dybt inde i overtiden blev deres bestræbelser belønnet.

Efter en hændelse i feltet tildelte dommeren et straffespark til FCK, som Kevin Diks sikkert omsatte til slutresultatet 2-2.

Resultatet efterlader begge hold i toppen af ligaen, stadig i tæt kamp med Brøndby om førstepladsen, og sikrer, at spændingen i Superligaen fortsætter.

Det skete, da Brøndby spillede uafgjort mod AGF i Aarhus.