FC København kunne i weekenden offentliggøre, at de havde skrevet under med den blot 15-årige Roony Bardghji. Han har tidligere spillet på den anden side af Øresund, hvor han tørnede ud for Malmø FF.

Hovedstadsklubben formåede dog at lokke ham fra Sverige til Danmark, og det er der især én grund til, mener FC Københavns Head of Recruitment, Mikkel Lund Køhler.

“Dansk fodbold er bare langt foran svensk fodbold på alle parametre. Det er et helt andet budget i dag end for bare fem år siden. Der er sket utrolig meget på kort tid. Det afspejler, at vi investerer meget i talentafdelingerne i Danmark, og derfor ser vi også, at vi rykker fra svensk fodbold på ungdomsniveau på mange måder. Det kan man se både på resultaterne, men også ved at en spiller som Roony vælger FC København over Malmö,” siger Mikkel Lund Køhler til Tipsbladet.

FC Københavns fans har været i ekstase over nyheden. Han bliver nemlig rost til skyerne af alle, der har set ham spille. Og hvis I selv vil have en smagstest, så kan I se ham destruere FC Midtjylland i en U17-kamp nedenfor.