Når aftenens kamp fløjtes i gang på Ceres Park, vil FC Midtjylland stå over for en betydelig udfordring. De må nemlig klare sig uden en af holdets mest markante spillere, Kristoffer Olsson, der igen er ude med sygdom, når de møder AGF i en kamp, der tegner til at blive et sandt topopgør i Superligaen.

Ud over Olsson døjer FC Midtjylland også med skader hos flere nøglespillere, heriblandt Emiliano Martínez, Joel Andersson, Marrony og Henrik Dalsgaard, som alle er at finde på skadeslisten. Dette stiller uden tvivl træner Thomas Thomasberg over for en taktisk udfordring, da han skal sammensætte en konkurrencedygtig trup uden disse profiler.

Til trods for disse fravær har ‘Ulvene’ stadig en stærk trup at stille op med. Listen over udvalgte spillere til kampen inkluderer blandt andre Jonas Lössl, André Rømer, og den sydkoreanske forsvarer Lee Han-beom, samt angrebstalenter som Ola Brynhildsen og Cho Gue-sung. Dette viser bredden og dybden i FC Midtjyllands hold, som vil forsøge at overkomme AGFs udfordring og fortsætte deres jagt på topplaceringer i ligaen.

Begge hold har meget på spil.

Mens FC Midtjylland jagter førstepladsen i Superligaen, så forsøger AGF at holde stand for at kæmpe med om medaljerne og europæisk fodbold. Hvis AGF formår at slå FC Midtjylland, så lukker Uwe Rösslers mandskab noget af det hul, som Midtjyderne har på syv point ned til holdet fra Smilets By.