I en dramatisk kamp i Conference League sendte Ludogorets FC Nordsjælland ud af Europa-turneringen. Kampen, der viste sig at være en sand prøvelse for begge hold, endte med en sejr til Ludogorets, som nu har sikret sig en plads i næste runde af turneringen.

Kwadwo Dua, angriberen for Ludogorets, udtrykte sin tilfredshed med holdets præstation. “Vi demonstrerede alle, at vi kan spille god fodbold. Det var en stærk indsats fra vores side. Selvom vi begik fejl, hvilket er en del af spillet, er jeg særligt glad for Jakub Piotrowskis mål,” sagde Dua ifølge Sportal.bg. Han tilføjede, at holdet planlægger at fejre denne sejr, hvilket understreger den betydning, denne kamp havde for dem.

Denne sejr markerer et vigtigt øjeblik for Ludogorets, som nu ser frem til næste udfordring i turneringen. For FC Nordsjælland var det en skuffelse at blive sendt ud af Europa, men kampen viste også holdets potentiale og evne til at konkurrere på højt niveau.

På trods af gruppens i særklasse bedste målscore må FC Nordsjælland vinke farvel til avancement. Det skyldes svingende resultater. De helt store resultater på hjemmebane mod samme Ludogorets og også Fenerbache må stå som klubbens bedste kampe nogensinde. Desværre kunne spillerne ikke følge op med stabile resultater i alle kampe, og derfor stopper eventyret her.