På en aften, de fleste i FC Nordsjælland vil kalde noget nær perfekt, leverede holdet en præstation, der overgik alle forventninger.

På hjemmebane i Farum overraskede FCN fodboldverdenen ved at knuse det tyrkiske storhold Fenerbahce med imponerende 6-1.

Dette resultat markerer ikke blot en sejr, men en historisk milepæl i klubbens europæiske fodboldhistorie.

Cheftræner Johannes Hoff Thorup, der har stået i spidsen for FCN siden januar 2023, udtrykte både glæde og ydmyghed over holdets præstation.

Han betegnede sejren som den største i klubbens historie, selv overgående den mindeværdige 1-1 kamp mod Juventus i Champions League tilbage i 2012.

Thorup, med et glimt i øjet, nævnte også sin tidligere triumf som U17-mester, men understregede, at denne aften i Farum var noget helt særligt.

Denne sejr i Conference League følger efter en anden bemærkelsesværdig præstation tidligere i gruppespillet, hvor FCN besejrede Ludogorets med 7-1.

Disse resultater har ikke kun bragt glæde i og omkring klubben, men har også vakt international opmærksomhed. Thorup udtrykte sin taknemmelighed over at kunne give noget tilbage til dem, der arbejder hårdt bag kulisserne for at holde holdet kørende.

Nu fører FCN sin gruppe i Conference League og står med et godt udgangspunkt til at gå videre til knockout-fasen.