I en dramatisk og intens kamp i Oddset Pokalens kvartfinale, måtte FC København (FCK) se deres pokalhåb forsvinde. Det skete på trods af en sejr på 2-1 over Silkeborg.

Sejren var ikke nok til at vende det samlede nederlag på 3-2 til midtjyderne.

Kampen var præget af høj spænding og taktisk snilde. FCK stod over for en svær opgave efter at have tabt det første opgør med 0-2.

Neestrup valgte at ændre på det vante 4-3-3-system og stillede op med en femback-kæde, en taktisk manøvre der skulle vise sig at være afgørende.

FCK fik en fremragende start på kampen og lagde et massivt pres på Silkeborg, som havde svært ved at bryde igennem københavnernes høje pres. Presset førte til en åbning i det 36. minut, hvor Mohamed Elyounoussis skud blev pareret af Nicolai Larsen, men bolden ramte uheldigvis Robin Østrøms ben og endte i mål.

FCKs føring blev udbygget lige før pausen, da Christian Sørensen sendte bolden i mål fra en position i Silkeborgs felt, hvilket bragte den samlede stilling op på 2-2.

I anden halvleg fortsatte FCK deres dominans, men Silkeborgs taktik med at satse på kontraangreb bar frugt i det 69. minut. Anders Klynge brød igennem FCKs forsvar og sendte midtjyderne mod semifinalen med en afgørende scoring.

FCK forsøgte at vende kampen til deres fordel. De fik bolden i mål to gange, men begge mål blev annulleret for offside. Trods en energisk indsats og en sejr på dagen, kunne FCK ikke ændre på det samlede nederlag, og dermed er de ude af pokalturneringen.

Silkeborgs samlede sejr på 3-2 sikrer dem en plads i semifinalerne og efterlader FCK med et skuffende efterår.