I weekendens Chelsea-opgør kunne man se, at Thomas Tuchel, den nye Chelsea-manager, valgte at sende Callum Hudson-Odoi ind mod Southampton, hvorefter han kritiserede den 20-åriges indsats.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Det er noget, som man aldrig have set Sir Alex Ferguson gøre, hvis man spørger Rio Ferdinand. Manchester United-legenden var ellers ikke kendt for at holde tilbage, men Ferdinand fortæller nu, at det kun gik ud over de garvede spillere.

"Sir Alex Ferguson plejede at dundre løs mod de erfarne spillere. I stedet for at lade det gå ud over de unge spillere i truppen, lod han det gå ud over spillere som mig, Giggsy og Gary Neville, for det ville alligevel påvirke de unge," fortæller Ferdinand til FIVE.

"Han vidste godt, at der var visse unge spillere, som ikke kunne håndtere så hård kritik."

Rio Ferdinand ønsker også at understrege, at der såmænd ikke er noget galt med Thomas Tuchels håndtering af Hudson-Odioi i weekenden. Det er bare anderledes, end hvad man er vant til at se.

LÆS OGSÅ: Dean Smith er ikke tilfreds med Pogba-straffespark

"Tuchel er intelligent. Jeg tror, han forsøgte at signalere, at selvom Hudson-Odoi har været en af de bedre spillere for Chelsea, så er ingen immune, hvis ikke de stepper op," siger Ferdinand.