Efter det ydmygende nederlagt til PSG tirsdag aften, har der været en stor stigning i spekulationerne om den argentinske stjernes fremtid.

LÆS OGSÅ: Tingene kunne have set anderledes ud: Kylian Mbappé kunne have været Barca-spiller

Manchester City er en af de klubber, der offentligt har vedkendt sig deres interesse i den 33-årige stjerne, som står uden kontrakt til sommer. Flere medier har skrevet, at de vil tilbyde ham en kontrakt hos Manchester City i de næste tre år, hvorefter de vil sikre ham et skifte til MLS.

Ifølge den argentinske journalist Sergio González, der udtalte sig på live-tv til Pipi Estrada fra El Chiringuito onsdag aften, ligger ‘Lionel Messis fremtid nu tættere på Manchester City end på FC Barcelona’.

Gonzalez udtalte blandt andet, at den argentinske angriber har en ‘brutal vrede’ efter 4-1-nederlaget til Paris Saint-Germain tirsdag aften.

Hvad der er mest interessant er, at Gonzalez hævdes at være tæt på Messis folk, hvilket styrker legitimiteten af de udtalelser, som han lavede på tv onsdag aften.

Der er dog stadig en fornemmelse af, at Messis plan for den kommende sæson ikke bliver bragt frem i lyset, før en ny præsident er blevet fundet i FC Barcelona.

Men det store nederlag til Paris Saint-Germain i Champions League, har dog ikke ligefrem gjort det lettere for den catalanske storklub, når det kommer til at holde på en af deres bedste spillere nogensinde.

Hos Manchester City er der ikke lagt skjul på, at de både har fokus på at finde en afløser til Sergio Aguero til sommer, og at de har interesse i at skrive kontrakt med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Van Persie udnævner sine 6 bedste holdkammerater: 4 United-spillere iblandt

Ydermere bør det også understreges, at Manchester City er en af de få klubber, der rent faktisk kan få et indkøb af Lionel Messi til at hænge sammen, set ud fra et finansielt synspunkt.