Manchester United er ganske vist i fremgang under Ole Gunnar Solskjær, men lørdagens 3-3opgør mod Everton viste, at de fortsat har et stykke vej, hvis de skal vinde deres første engelske mesterskab siden 2013.

LÆS OGSÅ: Barca-boss er ikke enig med Pique: Skyder kritik ned

De Røde Djævle spillede ikke en dårlig kamp, og var faktisk dominerende i en stor del af kampen på Old Trafford. I lange perioder var de Everton overlegne, men alligevel lykkedes det for gæsterne at komme afsted fra Old Trafford med et enkelt point.

Hjemmeholdet fik bragt sig foran med 2-0 før halvleg, men takket være fire minutter med tvivlsomt forsvarsspil, fik Everton udlignet til 2-2 i starten af anden halvleg.

Manchester United fik derefter bragt sig i front igen, da Scott McTominay sendte bolden i nettet. Alligevel måtte de dog nøjes med et enkelt point, da Dominic Calvert-Lewin dybt inde i dommerens tillægstid udlignede til 3-3.

Og det var Bruno Fernandes tydeligt frustreret over, da han efter kampen udtalte sig.

“Der er rigeligt med ting at være skuffede over. Vi har lavet så mange fejl i de seneste par kampe, og vi kan ikke blive ved med at indkassere mål, som dem her. Vi skal være mere fokuserede, og vi må have den samme lyst til at forsvare, som vi har til at score mål. Vi skal lære af det her,” sagde han til klubbens officielle hjemmeside, og fortsatte med:

LÆS OGSÅ: Celta Vigo-profil om Suarez: Barca begik en fejl

“Det er allerede sket mange gange, og det gør det kun mere skuffende. Det er for dårligt, og du må simpelthen ikke indkassere sådan nogle mål fra et frispark 45 meter væk fra vores mål.”