I en La Liga-kamp, der bød på masser af mål og spænding, blev Ferran Torres helten for Barcelona med et hattrick og en assist i en 4-2-sejr over Real Betis. Kampen, der fandt sted på Estadio Benito Villamarin i Sevilla, var en sand målfest, hvor Isco også skinnede med to mål for Betis.

Barcelona, der spillede uden den danske forsvarsspiller Andreas Christensen på grund af skade, kom foran efter 21 minutter.

En fejlslagen aflevering fra Betis endte hos Pedri, som i stedet for at afslutte selv, spillede bolden på tværs til Ferran Torres, der nemt kunne score.

Kort før pausen fik Robert Lewandowski bolden i mål, men målet blev annulleret for offside.

I anden halvleg fortsatte Barcelona med at presse på, og Torres blev dobbelt målscorer, da han udnyttede en løs bold i feltet efter et indlæg fra Lamine Yamal, der ramte stolpen.

Men Barcelona kunne ikke hvile på laurbærrene, da Isco hurtigt vendte kampen på hovedet for Betis. Med to hurtige mål, først med en kraftfuld afslutning og derefter en elegant chip over Barcelonas målmand, bragte han spændingen tilbage i kampen.

Barcelona så rystede ud, men i de sidste minutter af kampen viste de deres klasse. Joao Felix bragte Barcelona foran med 3-2 med en flot ydersideafslutning, og i overtiden sikrede Ferran Torres sit hattrick og sejren for Barcelona med en chip over Betis’ målmand.

Med denne sejr rykkede Barcelona op på tredjepladsen i La Liga, men de har stadig syv point op til Real Madrid på førstepladsen. Real Betis ligger på en niendeplads.