Flamengo har i flere uger vist interesse for Mario Balotelli, der er kontraktløs. Den italienske angriber skulle dog foretrække at finde en klub i Serie A, men brasilianerne har ikke opgivet håbet om at sikre sig hans underskrift. 

For et par dage siden skrev flere italienske medier, at Mario Balotelli var nået til enighed med Flamengo om en kontrakt, der skulle gælde indtil december 2021. Men nu skriver La Gazetta dello Sport, at den 29-årige angriber – der er kontraktløs – har trukket i land, da han også har bejlere fra Italien. ”Super Mario” foretrækker ifølge den lyserøde sportsavis at spille i Serie A frem for i den brasilianske liga. Verona og Fiorentina meldes som interesserede. 

Men Flamengos vicepræsident Marcos Braz siger til ANSA, at klubben ikke har opgivet jagten på angriberen. Men forhandlingerne er ikke lette. 

”Jeg har talt med Balotelli på et videoopkald, men forhandlingerne er komplicerede. Der er mange ting, der skal gå i orden. Han er udlænding, og der er meget papirarbejde. Jeg kan ikke sige så meget om det – ej eller om vi er nået til en konklusion. Men selvfølgelig er Flamengo interesseret i ham,” understreger Braz og siger, at en konklusion nok er tættere på at være nået i næste uge. 

”Han har fortalt mig, at han gerne vil hertil, og hvis en aftale kunne indgåes, ville han gøre det uden problemer.”

Den kontrakt, der efter sigende ligger på bordet fra Flamengo, giver angriberen omkring 40 millioner kroner i årsløn samt en sign on fee på cirka 74 millioner kroner. Men Mario Balotelli vil angiveligt foretrække at få en lavere løn, hvis han kan finde en klub i Serie A. Italieneren har seneste spillet for franske Marseille. Mario Balotelli er noteret for 36 landskampe og 14 mål for Italien.