Der er op til flere talentspejdere, der på det seneste har holdt et tæt på øje med flere af spillerne fra Bodø/Glimt. De har nemlig formået at tage den norske Eliteserien med storm, hvilket tidligere denne måned sikrede dem klubbens første mesterskab.

LÆS OGSÅ: Dortmund-talent skriver igen Bundesliga-historie

Leeds United har i et stykke tid været på jagt efter en langtidserstatning til deres venstreback. Det er en søgen, er nu meget vel kan være forbi. I hvert fald kan Teamtalk berette, at de er en blandt flere klubber, der har rettet deres blik stift mod den norske venstreback Fredrik André Bjørkan.

Den 22-årige nordmand har spillet 29 kampe for de norske mestre i 2020. Han har spillet alle 29 kampe på venstrebacken, hvilket er en position, hvor de i Leeds United i særdeleshed har brug for at hente friske forstærkninger.

Det er dog ikke kun Leeds United, der har udvist interesse for norske Fredrik André Bjørkan. Det er der nemlig op til flere andre Premier League-klubber, der også har. Blandt andet har Newcastle, Brighton og Celtic ifølge Teamtalk også sat Bjørkan på ønskelisten.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Jesse Lingard i januar

Det vidner derfor om, at han er en eftertragtet herre i det engelske, hvorfor det ikke er helt usandsynligt, at han i fremtiden vil være at finde i en engelsk klub.