Benficas offensive stortalent Joao Felix rygtes i øjebliket til flere europæiske topklubber. Ifølge en italiensk fodboldkommentator vil han gerne til Juventus.

Barcelona, Manchester City, Manchester United og Bayern München. Flere af de allerstørste klubber nævnes i disse dage ofte i samme sætning som den 19-årige portugiser Joao Felix. Da Benfica-spilleren scorede hattrick mod Eintracht Frankfurt i Europa League for en uges tid siden, blev interessen for det unge stjernefrø formentlig ikke mindre. 

Calciomercato skriver, at mediets transfer-ekspert og fodboldkommentator Fabrizio Romano mener at vide, at Jorge Mendes, der er spillerens agent, skal mødes med Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici i forbindelse med de italienske mestres returkamp i kvartfinalen i Champions League mod Ajax.

Her skal parterne efter sigende diskutere muligheden for, at Joao Felix kan skifte til Juventus til sommer. Ifølge Romano skulle Felix være interesseret i et eventyr hos Torino-klubben. Joao Felix anser projektet i Juventus for at være lige så konkurrencedygtigt og stærkt som i Manchester United, City og Real Madrid, og Jorge Mendes har – som Calciomercato skriver – et godt forhold til Juventus, og han vil forsøge at realisere sin klients drøm om et skifte til en europæisk storklub.

Joao Felix skulle ikke være interesseret i at forlænge sin kontrakt med Benfica, hvor han i øjeblikket har en frikøbsklausul på knapt 900 millioner kroner. Den portugisiske hovedstadsklub vil gerne gøre hans frikøbsklausul endnu dyrere, så det skal koste knapt 1,5 milliarder at aktivere hans frikøbsklausul.

Hvis offensivspilleren bliver solgt i det kommende transfervindue, er det dog efter sigende langt fra sikkert, at det skal helt så store en sum på bordet. 

Joao Felix har selv sagt, at han drømmer om at spille på hold med sit idol Cristiano Ronaldo en dag. Den 19-årige tekniker har foreløbig scoret 11 mål i den portugisiske liga i denne sæson, mens det er blevet til 6 assists.