Torsdag bekræftede Paris Saint-Germain, at den brasilianske stjerne Neymar er ude i en måned, da han har pådraget sig en lyskeskade.

LÆS OGSÅ: City vil ikke nøjes: Vil hente både Lionel Messi og supertalent til sommer

Det er også ensbetydende med, at han er nødt til at sidde over, når Paris Saint-Germain skal spille mod FC Barcelona i deres første ottendedelsfinale i Champions League. Det står endnu ikke klart, hvorvidt han også kommer til at sidde over i returkampen.

I kølvandet på den officielle erklæring fra den franske hovedstadsklub, har Neymar selv skrevet en følelsesladet opdatering på sin Instagram-profil. Her åbner han op omkring smerten ved at være skadet og at gå glip af kampe. Det skriver det spanske medie AS.

“Jeg er meget trist; smerten er kæmpestor. Nok engang er jeg nødt til for en stund at holde inde med at gøre det, som jeg elsker allermest i livet, som er at spille fodbold,” starter han sin opdatering ud med.

Herefter kommer han ind på den hårdhændede behandling, som han både oplever på og udenfor banen. Det er han ked af, da det begrænser hans mulighede for at nyde fodbolden.

“Det gør mig ked af det at høre en spiller, en træner, en kommentator eller en anden sige, at man skal ramme mig hårdt, at jeg er en skuespiller, en tudeprins, et lille barn, forkælet og så videre. Det gør mig virkelig ked af det, og jeg ved ikke, hvor meget mere jeg kan klare. Jeg vil bare være glad for at spille fodbold og intet andet,” fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Officielt: Ingen Neymar i Barca-brag

Det er ikke første gang, at han sidder ud i en ottendelsfinale i Champions League for PSG, da han også gjorde det mod både Real Madrid og Manchester United. Her var han nemlig også skadet.