Premier League-giganterne Manchester City er en af de ganske få sandsynlige kandidater til at sikre sig Lionel Messis underskrift til sommer. Det har den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano også understreger over for CaughtOffside.

LÆS OGSÅ: Fabregas hylder Barca-stjerne: “Han er den perfekte fodboldspiller”

Den argentinske stjerne har endnu ikke meldt noget officielt ud, men har været rygtet til både Manchester City og Paris Saint-Germain. Ifølge Messi selv kommer han dog ikke til at beslutte sig om sin fremtid, før denne sæson er afsluttet.

I sit interview med CaughtOffside, fortalte Fabrizio Romano også, at der er tvivl om Sergio Aguero fremtid på Etihad Stadium. Derfor kan der også være behov for en ny central angriber i Manchester City til næste sæson.

Ifølge mediet 90Min, planlægger klubben derfor at skrive kontrakt med en ny angriber, uanset hvad der sker med Messi. I denne forbindelse er den norske målmaskine fra Borussia Dortmund, Erling Haaland, blevet nævnt som en topkandidat.

Den norske stjerne har leveret pragtpræstation efter pragtpræstation i Dortmund, siden han skiftede til den tyske klub sidste januar. Derfor vil de fleste selvfølgelig også mene, at det ville være yderst spændende at få lov til at se ham ved siden af Messi i Citys angreb.

LÆS OGSÅ: Juventus blander sig i kampen om Real Madrid-spiller

Pep Guardiola har i sin tid som træner arbejdet med rigtig mange gode spillere, men et partnerskab mellem Lionel Messi og Erling Haaland, lyder som et partnerskab, der potentielt kan ende med at bringe et Champions League-trofæ til Manchester City.