I Manchester City forbereder man sig på, at Sergio Agüero, efter ti sæsoner i klubben, kan være færdig en færdig mand på Etihad Stadium. Hans kontrakt med City udløber efter denne sæson, hvor han næsten ikke har været i aktion.

LÆS OGSÅ: Pochettino efter Messi-snak: “Vi vil arbejde i stilhed”

Han har nemlig været holdt ud på grund af skader og coronavirus.

The Athletic skriver, at Manchester City forbereder sig på, at han forlader klubben til sommer, hvorfor man altså nu er ved at se på mulige erstatninger.

Lionel Mesi, Mbappé, Erling Haaland og Harry Kane har alle været oppe at vende, men de virker dog meget usandsynlige, hvis man sammenligner dem med den afløser, som The Athletic hævder, de har i kikkerten.

De har nemlig sat sig for, at man vil undersøge muligheden for at hente Romelu Lukaku og Danny Ings.

Lukaku har en fortid i Manchester United, men det anser man ikke som værende et problem. Han er dog en dyr herre at hente, da han har opnået en hvis status i Inter, hvor han har spillet fremragende.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Det sker ikke i februar

Det samme kan man sige om Danny Ings. Han har 18 måneder tilbage af sin kontrakt, men det tyder ikke på, at han kommer til at forlænge. De har indgået i dialog om en forlængelse, men det skulle efter sigende ikke være gået godt.