Eintracht Frankfurts sportsdirektør Fredi Bobic fortæller nu, at klubben ikke kan holde på Jovic, hvis Real Madrid vil købe ham. 

21-årige Luka Jovic har været blandt de største profiler i Bundesligaen i denne sæson. Bosnieren har scoret 17 ligamål og otte mål i Europa League for Eintracht Frankfurt, der indtil i sidste uge kun havde angriberen på lån fra Benfica. Men nu har den tyske klub købt ham permanent for cirka 90 millioner kroner. Men som Marca skriver, er det ikke så sikkert, at Jovic er at finde i samme klub i næste sæson. 

Luka Jovic har været rygtet til en række europæiske storklubber, heriblandt Real Madrid. Fredi Bobic, der er sportsdirektør i  Eintracht Frankfurt, fortæller nu, at det kan blive meget vanskeligt at holde på angrebskometen, hvis den spanske kongeklub kommer med et acceptabelt bud på Jovic. 

”Der er en reel sandsynlighed for, at Jovic skriver under med Real Madrid. Jeg håber, at han bliver her i Frankfurt, men jeg er også realistisk indstillet. Hvis en stor klub som Real Madrid vil have ham, har vi ikke en chance for at holde på ham,” konstaterer den tidligere Stuttgart- og Dortmund-spiller. 

Bobic’ ord falder lidt over en uge efter, at Marca melder om Real Madrids interesse i angriberen, som den spanske avis skriver. 

Hvis Real Madrid vil købe Jovic, kan prisen efter sigende komme til at lægge i omegnen af 500 millioner kroner i overgangssum. 

Hvis Luka Jovic bliver hængende i Eintracht Frankfurt, er der en reel sandsynlighed for, at han kommer til at spille Champions League med klubben i næste sæson. Klubben ligger på en aktuel fjerdeplads i Bundesligaen, som giver adgang til CL-kvalifikation. Der er to point ned til Mönchengladbach på femtepladsen og fire kampe tilbage i sæsonen.