Henrik Dalsgaard står måske over for sin sidste sæson i klubben. Han kom til FCM i 2021 fra Brentford.

Efter Erik Sviatchenko skiftede til Houston Dynamo, blev Dalsgaard anfører. Men hans kontrakt udløber næste sommer, og der er ingen tegn på en forlængelse.

Dalsgaard har sagt, at han gerne vil blive i FCM efter sommeren 2024. Men der har ikke været forhandlinger om en ny kontrakt. “Der har ikke rigtig været nogle forhandlinger. Og jeg har en kontrakt, der udløber til sommer,” siger Dalsgaard til Tipsbladet.

FCMs trænere og ledelse har rost samarbejdet med Dalsgaard. Han har spillet 96 kampe for FCM og har været vigtig i forsvaret. Dalsgaard er 34 år og vil ikke stoppe sin karriere til sommer.

FCM har stærke spillere i forsvaret. Adam Gabriel og Joel Andersson er konkurrenter til Dalsgaards position. Andre spillere som Juninho og Lee Han-Beom er også muligheder i forsvaret.

Andre klubber viser interesse for Dalsgaard. AaB kunne være en mulighed. De spiller med en trebackskæde, hvor Dalsgaard kan passe ind.

FCMs sportschef Svend Graversen har sagt, at klubben måske siger farvel til spillere i januar. Dette kan inkludere spillere som Dalsgaard, hvis de ikke får meget spilletid.

Henrik Dalsgaard står ved en vigtig tid i sin karriere. Med en udløbende kontrakt og usikker fremtid, bliver de næste måneder vigtige for ham.