FC København fik et imponerende resultat med hjem fra München i denne uges Champions League-kamp, da de formåede at forlade en af verdens mest udfordrende udebaner, Allianz Arena, med et point i bagagen.

Deres 0-0 kamp mod Bayern München har skabt stor begejstring i den danske hovedstad, og nu står FCK med muligheden for selv at afgøre deres skæbne i den sidste runde af gruppespillet.

I modsætning til den danske jubel, er stemningen i Istanbul langt fra lige så positiv.

Galatasarays cheftræner, Okan Buruk, der så sit hold spille 3-3 mod Manchester United samme aften, er direkte vred på Bayern München.

“Det var skuffende, at Bayern gav FC København et point. Vi ved, at Bayern normalt altid vinder, men de roterede for første gang og spillede ikke, som om de ønskede at vinde kampen,” udtalte Buruk ifølge tyrkiske medier.

Han udtrykte også frustration over lodtrækningen, da Galatasaray spillede deres tredje og fjerde kamp mod Bayern München.

Bayern Münchens startopstilling mod FCK var med stjerner som Alphonso Davies, Joshua Kimmich og Harry Kane. Både Serge Gnabry og Leroy Sané blev bragt i spil i anden halvleg, så der er meget lidt, der tyder på, at den tyske storklub ikke ønskede at vinde.

FC København står nu over for en afgørende kamp mod Galatasaray. Et uafgjort resultat vil være nok, hvis Bayern München samtidig vinder over et vaklende Manchester United.

Skulle FCK besejre de tyrkiske mestre, sikrer Jacob Neestrup og hans hold sig en plads i næste runde af verdens mest prestigefyldte klubturnering.