Med uafgjort i udekampen mod Inter ligger Atalanta á point med Milan på fjerdepladsen i Serie A. Nu kan klubben snart begynde at drømme, siger træner Gasperini.

Der er hård kamp om tredje- og fjerdepladsen i Serie A og dermed adgang til kvalifikationen til Champions League. I går aftes, søndag, spillede Inter og Atalanta uafgjort 0-0 i Milano, og hjemmeholdet har på tredjepladsen fem points afstand ned til Atalanta, som nu kun er en dårligere målscore fra at have indhentet Milan på fjerdepladsen. Tre point adskiller Milan og Torino på ottendepladsen, som dermed er i tæt med kamp med Lazio, Roma og Atalanta om pladsen. 

Atalantas træner Gian Piero Gasperini var efter opgøret mod Inter fortsat tilbageholdende i forhold til klubbens forhåbninger for slutspurten i Serie A. Men fortsætter pointhøsten lidt endnu, kan Bergamo-klubben snart tillade sig at drømme, siger han. 

”Vi er deroppe nu, og vi har syv kampe tilbage at spille, og jeg vil heller ikke udelukke Torino. Jeg mener, at Inter allerede har sikret sig Champions League nu og behøver ikke at bekymre sig. Men for os er vi lige et par weekender fra at kunne drømme. Vi prøver ikke at være for beskedne eller afvige fra spørgsmålet, men vi ved, at der en hård vej tilbage. Vi må se, hvordan vi klarer os, uge efter uge,” siger Gasperini til Sky Sport Italia. 

Atalanta-træneren var også godt tilfreds med holdets indsats i det uafgjorte opgør på Stadio Giuseppe Meazza. 

”Vi leverede en solid indsats med masser af karakter, og det var ikke nemt mod et stærkt mandskab som Inters. Jeg mener, at vi fortjente at få point. Vores indstilling til kampen var lidt anderledes, da vi manglende Duvan Zapata,” pointerer træneren med henvisning til Atalantas colombianske topscorer, der scoret 20 mål i Serie A i denne sæson.