Milan-træner Gennaro Gattuso skal ikke regne med at beholde sit job efter sæsonen, skriver en række italienske medier oven på klubbens seneste dårlige resultater.

Søndag aften tabte Milan på udebane til Torino med 2-0. Et resultat, der betød, at klubben dumpede ned på en syvende plads efter at have ligget nummer fire i en længere periode. Milan har kun vundet én ud af de seneste syv kampe i Serie A, og nu skriver Sport Mediaset og Tuttomercatoweb, at ledelsens tålmodighed med Gennaro Gattuso er opbrugt. Uanset om klubben ender i top-4 eller ej, virker et trænerskifte til at være på vej. 

Efter gårsdagens nederlag skulle Ivan Gazidis, Paolo Maldini og Leonardo – alle tre repræsentanter fra klubbens ledelse – have holdt et længere møde, hvor Gattusos fremtid ifølge La Gazzetta dello Sport blev diskuteret. 

Milans formand Paolo Scaroni fortalte efter kampen i Torino, at holdet havde spillet dårligt længe. 

”Hvis vi ikke kommer i Champions League, vil det have afgørende økonomisk betydning og sænke os i vores bestræbelser på at nå vores mål. Vi har ikke budgetteret med at skulle i Champions League i næste sæson, men vi alle er skuffede, men vi må fokusere på at nå vores mål,” sagde Scaroni til Radio Anch’io Sport. 

Chelseas nuværende træner Maurizio Sarri er på det seneste blevet rygtet til Milan som ny træner. Ligeledes er den tidligere Juventus- og italienske landstræner Antonio Conte blevet sat i forbindelse med en fremtidig ansættelse i Milano-klubben. 

Der mangler fire kampe i denne sæson af Serie A, hvor Juventus allerede har sikret sig mesterskabet. Napoli ligger nummer to med otte point ned til Inter på tredjepladsen. Roma ligger i øjeblikket nummer fire og kæmper om pladsen med Atalanta, Torino, AC Milan og Lazio. Hvis stillingen ender som den ser ud nu, er det de samme fire hold som i sidste sæson, der ender i top-4. Dengang var det dog Roma, der blev nummer tre og Inter som nummer fire.