Glasgow Rangers-manager Steven Gerrard fortæller, at han vil hente topspillere til sommer, så klubben igen kan vinde titler. 

Rangers ligger nummer to i den skotske Premiership med otte point op til Celtic på førstepladsen og ni kampe tilbage i sæsonen. Og i midtugen røg klubben ud af pokalturneringen med et nederlag til Aberdeen, så meget tyder på, at Rangers ikke får hevet nogen pokaler hjem i år.

Den traditionsrige klub har ikke vundet det skotske mesterskab siden tvangsnedrykkelsen til den tredjebedste række i 2012. Men klubbens manager, Steven Gerrard, mener at Glasgow Rangers er på rette vej. Og til sommer skal der forstærkninger til. Den tidligere Liverpoolanfører tiltrådte som manager sidste sommer. 

Den traditionsrige klub har ikke vundet det skotske mesterskab siden tvangsnedrykkelsen til den tredjebedste række i 2012. Men klubbens manager, Steven Gerrard, mener at Rangers er på rette vej. Og til sommer skal der forstærkninger til. Den tidligere Liverpoolanfører tiltrådte som manager sidste sommer. 

”Vi er hele tiden i gang med at planlægge frem imod næste sæson, så vi kan forbedre vores situation. Der har været mange forandringer, siden jeg kom hertil. Jeg har hele tiden vidst, at jeg ikke vil have løst alle udfordringer i løbet af et eller to transfervinduer. Men vi har rykket os fremad, vi har forbedret os,” siger han til STV News. 

”Spillere, som også var her, inden jeg kom, har løftet deres spil. De fleste af de spillere, vi har tilføjet siden, har gjort det godt. Nogle har ikke, men det er vi bevidste om. Vi vil fortsætte med at styrke start-elleveren og resten af truppen, og jeg kan garantere tilhængerne, at alle i klubben lægger alt deres tid og energi i at gøre Rangers til et bedre hold, til et vindende hold.”

Steven Gerrard understreger, at hans tro på sit projekt ikke er blevet mindre, men det tager tid at bygge noget nyt op. Rom blev ikke bygget på én dag, som han siger. 

Hvad næste transfervindue angår, siger Rangers-manageren, at han er mere optaget af at skaffe kvalitet frem for kvantitet. 

”Der vil komme nye til. De spillere, vi har nu, har brug for noget støtte, så de kan vokse som spillere. Men vi vil gå efter kvalitet. Vi har brug for en smule magi og et par særlige spillere som tilføjelser til vores trup, så vi kan løfte os til et højere niveau.”