Hamburg SV’s målmand, Daniel Heuer Fernandes, er blevet centrum for opmærksomhed af de helt forkerte grunde.

I en kamp mod ærkerivalen St. Pauli i 2. Bundesliga, lavede han et bemærkelsesværdigt selvmål, der bragte hans hold i bagud 2-0.

Det skete tidligt i kampen, hvilket gav St. Pauli fordelen i lokalopgøret, hvor begge hold kæmper om mulig oprykning til Tysklands bedste fodboldrække.

Kampen startede med et mål fra Jackson Irvine, der bragte St. Pauli foran. Situationen forværredes for Hamburg, da Guilherme Ramos forsøgte at sende bolden tilbage til Heuer Fernandes. Målmanden mislykkedes med en clearance og ramte bolden med toppen af sin fod, hvilket resulterede i, at bolden fløj op og ind i eget net.

Til trods for denne uheldige hændelse, viste Hamburg SV’s spillere stærk karakter ved at komme tilbage i kampen. De formåede at udligne til 2-2 senere i kampen.

Med dette resultat er Hamburg stadig kun tre point efter St. Pauli i toppen af tabellen. St. Pauli har endnu ikke tabt en kamp i sæsonen, men kampen mod Hamburg blev deres syvende uafgjorte, hvilket giver dem en statistik på 8 sejre, 7 uafgjorte og 0 nederlag.

For Hamburg SV var dette deres fjerde uafgjorte resultat i år, hvilket bringer deres statistik til 8 sejre, 4 uafgjorte og 3 nederlag.