Efter en lang periode med en knæskade, er der endelig gode nyheder for Thomas Delaney.

Den danske midtbanespiller er klar til at træde ind på banen igen for Anderlecht, hvilket markerer hans første potentielle optræden i det nye år.

Læs også – Harry Maguire: Rasmus Højlund har været vores omdrejningspunkt

Delaney har været savnet på holdet siden slutningen af december, hvor en skade satte ham ud af spillet og forhindrede ham i at deltage i de sidste seks ligakampe.

Nu lysner det for Delaney, som er blevet inkluderet i truppen til dagens topopgør mod Club Brugge. Dette opgør tegner sig til at blive en fest for danske fodboldfans, da op til seks danske spillere potentielt kan komme i aktion.

For Anderlecht er det ud over Delaney, Kasper Schmeichel, Kasper Dolberg og Anders Dreyer, der kan få spilletid. På modstanderholdet fra Club Brugge forventes Casper Nielsen og Andreas Skov Olsen ligeledes at være en del af startopstillingen.

Dagens kamp er ikke kun en vigtig kamp for Anderlecht i jagten på ligapoint; det er også en mulighed for Delaney til at vise, at han er tilbage i topform.

Hans tilbagevenden til spillebanen er et kærkomment boost for holdet, som har savnet hans erfaring og spilforståelse i midtbanen.

Med Delaneys retur håber Anderlecht at kunne tage et vigtigt skridt i kampen om mesterskabet.