I lørdagens Premier League-opgør på Old Trafford led Manchester United et smertefuldt nederlag mod Fulham, et resultat der understregede vigtigheden af Rasmus Højlund for holdet.

Uniteds normalt ellers formstærke mandskab manglede tydeligt den danske angribers kvaliteter, hvilket blev afgørende for kampens udfald.

Harry Maguire, Uniteds forsvarsspiller, udtrykte sin frustration over fraværet af Højlund, som har været en central figur i holdets spil. “Vi blev hårdt ramt af Rasmus’ skade. Han har været et omdrejningspunkt for os, og uden ham måtte vi lede efter løsninger,” sagde Maguire. Højlunds evne til at holde på bolden og initiere presspillet har været afgørende for Uniteds succes denne sæson.

LÆS OGSÅ: Eksperter kræver Erik ten Hag fyret

Maguire fremhævede også Marcus Rashfords præstationer på venstrefløjen, men understregede, at skader har været en udfordring for holdet gennem sæsonen. “Det er et billede på vores sæson. Vi har, ligesom andre hold, været ramt af skader og må finde hurtige løsninger,” tilføjede han.

Manchester United annoncerede fredag, at Højlund, der døjer med en muskelskade, forventes ude i to-tre uger. Dette er et betydeligt slag for holdet, som har været afhængige af den danske angribers bidrag både på og uden for banen.

Kommentarer fra fans og eksperter på sociale medier peger på, at Uniteds manglende bredde i truppen nu koster dem dyrt.

Kritikken går på, at klubben ikke har investeret tilstrækkeligt i at styrke holdet, hvilket nu ses i deres sårbarhed over for skader.