Manchester City-cheftræner Pep Guardiola har bekræftet, at truppens argentinske angrebsstjerne Sergio Aguero er ude i to-tre uger. Derfor misser han minimum fire kampe for Manchester City på tværs af Premier League og Champions League.

LÆS OGSÅ: Liverpool har tre stjerner ude mod Midtjylland

Da Manchester City i weekenden spillede 1-1 mod West Ham, blev argentinske Sergio Aguero skadet. Det medfører, at angriberen kommer til at misse en hel del kampe.

Pep Guardiola har selv bekræftet, at spilleren er blevet skadet. Desuden fortæller han også, at det forventes, at han er ude i to-tre uger, hvorfor han forventes at misse minimum de kommende fire kampe for City.

I Champions League tørner de sammen med Marseille og Olympiakos, mens deres kampe i Premier League står på henholdsvis Sheffield United og Liverpool.

Det er dog ikke blot Sergio Aguero, der må undværes i startopstillingen. Det er også gældende for Gabriel Jesus, der i øjeblikket også sidder ude med en skade.

LÆS OGSÅ: Sergio Aguero står over for ny skadespause

Guardiolas valgmuligheder til angrebet er derfor meget begrænsede, hvilket sandsynligvis ikke er noget, som han ligefrem er jubler af glæde over.