Harry Kane har som bekendt luftet sine tanker om at ville skifte til en klub, der spiller Champions League, hvorefter rygterne hurtigt blev intensiveret.

LÆS OGSÅ: Officielt: Messi forlader FC Barcelona

I denne uge har mange dog spekuleret i, hvad der foregår, eftersom Harry Kane ikke mødte ind til træning efter sin forlængede ferie.

Der er adskillige medier, der peger på Manchester City som værende den største bejler til landsholdsanførerens signatur, da han vil være en sublim afløser for Sergio Aguero, som forlod klubben til fordel for FC Barcelona.

Nu har Manchester City-manager Pep Guardiola dog bekræftet, at man ønsker at hente Kane til klubben, hvilket dog kræver samarbejde fra Spurs’ side.

“Hvis Tottenham ikke vil forhandle, så er det slut. Hvis de er villige til at forhandle, så tror jeg mange klubber i verden vil ønske at hente ham, og vi er ingen undtagelse, men det er op til Tottenham.”

“Han er Tottenham-spiller, så hvis de ikke vil forhandle, så er der ikke mere at sige. Men hvis de vil forhandle, så vil vi prøve at hente ham,” siger Pep Guardiola på fredagens pressemøde.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er Messis årsløn efter lønnedgang

Lørdag spiller Manchester City finale i Community Shield mod Leicester.