Onsdag formåede Manchester City at spille sig i semifinalerne i Champions League. Det sikrede ikke blot, at Pep Guardiolas mandskab avancerede yderligere, men også, at Guardiola tangerede en fonem rekord.

LÆS OGSÅ: Zlatan Ibrahimovic i alvorlig modvind: Uheldigt billede afslører

Den spanske træner kan nemlig bryste sig af, at det er intet mindre end ottende gang, at han har sikret sig en semifinale i Champions League. Derfor tangerer han nu en rekord sammen med en anden Premier League-træner.

Nuværende Tottenham-manager José Mourinho har nemlig også stået i semifinalen i Champions League hele otte gange. Derfor deler de to herrer nu rekorden. Nu må tiden vise, hvem af de to, der ender med at stikke af fra den anden, ved at kvalificere sig til sin niende CL-semifinale.

Begge træner har stået i semifinalen med flere forskellige hold. Mourinho har stået der med både FC Porto, Inter, Chelsea og Real Madrid. Desuden formåede han også at vinde trofæet med de to førstnævnte.

Pep Guardiola har derimod stået der med alle sine tre arbejdsgivere, hvorfor han har stået der med både Barcelona, Bayern München og Manchester City. Dog har han ikke haft held med at vinde et CL-trofæ siden 2010/11, hvor han vandt med Barca.

LÆS OGSÅ: Neymar håner Bayern-stjerne efter CL-avancement

I årets semifinaler i Champions League kommer Manchester City til at stå overfor Paris Saint-Germain.