Nu løfter den engelske midterforsvaret sløret for en trist meddelelse.

Der er store ændringer i vente hos Manchester United.

Det har Harry Maguire afsløret på sin Instagram-profil.

Her skriver han, at cheftræner Erik ten Hag har truffet beslutningen om at flå anførerbindet af den 30-årige midterforsvarer.

Dette kommer som en overraskelse for 30-årige Harry Maguire, og han lægger ikke skjul på sin skuffelse over denne uventede ændring. I sit Instagram-opslag skrev Harry Maguire følgende:

“Efter dagens diskussioner med træneren blev jeg informeret om, at han har besluttet at skifte anfører. Han har forklaret årsagerne bag beslutningen, og selvom jeg personligt er ekstremt skuffet, vil jeg fortsætte med at give mit bedste hver gang jeg bærer denne trøje”.

Maguire har haft anførerrollen hos Manchester United i tre et halvt år og har været en vigtig del af holdet siden sin tiltrædelse i 2019. Han udtrykker taknemmelighed over for den tidligere manager Ole Gunnar Solskjaer, som gav ham ansvaret som anfører. Han betragter det som et stort privilegium og et af de stolteste øjeblikke i sin karriere hidtil.

Selvom Maguire ikke længere er anfører, ønsker han succes for den kommende anfører og forsikrer om sin fulde støtte til vedkommende. Maguire har en kontrakt med Manchester United, der løber indtil sommeren 2025. Der har været spekulationer om hans fremtid i klubben denne sommer, og det er stadig uklart, hvad der venter ham i den kommende tid.