Jens Stage, den 27-årige midtbanespiller, der til daglig tørner ud for Werder Bremen, nærer store drømme om at repræsentere Danmark ved det kommende Europamesterskab.

Med en fortid i både AGF og FC København har Stage et solidt fundament i dansk fodbold, og efter sit skifte til den tyske klub i sommeren 2022, har han ikke lagt skjul på sine ambitioner om at gøre sig bemærket på den internationale scene.

Siden sit skifte har Stage optrådt i 57 kampe for Werder Bremen, hvor han har bidraget med to mål og to assists i indeværende sæsons 22 Bundesliga-kampe.

Trods en beskeden måltotal understreger Stage sit ønske om at blive en mere målfarlig spiller. “Jeg vil gerne score flere mål. To er ikke nok,” udtaler han med en blanding af selvkritik og ambition.

Denne sæson har således været en periode med fokus på personlig udvikling, hvor Stage har arbejdet hårdt på at finpudse sine evner foran mål.

Stage fik sin debut for det danske A-landshold i en VM-kvalifikationskamp mod Skotland i slutningen af 2021, men har indtil videre kun repræsenteret Danmark den ene gang. Ikke desto mindre er håbet om at blive en del af landsholdstruppen til EM stadig intakt. “Jeg håber altid at være på landsholdet. Jeg håber, han ringer, men på nuværende tidspunkt er der ingen kontakt,” siger Stage med henvisning til landstræner Kasper Hjulmand.