Der er en klar forventning til, at Jude Bellingham bliver solgt til sommer, men det bliver ikke billigt for en klub at få fingrene i ham.

Jude Bellingham siges at være klar til at tage det næste skridt i sin karriere. Det betyder, at han er klar til at forlade tyske Borussia Dortmund til sommer.

Den engelske midtbanespiller er en af de mest eftertragtede spillere, hvorfor det forventes, at der vil være stor kamp om hans underskrift, når sommerens transfervindue åbner.

Ifølge mediet The Athletic skal de interesserede klubber være klar til at betale en stor sum penge for at hente ham.

Mediet skriver, at den tyske klub kræver op mod 150 millioner euro for ham, hvilket svarer til 1,1 milliarder kroner. Det vil gøre ham til det største salg i klubbens historie.

På trods af den høje pris, er der flere klubber, der er klar til at hente ham, hvilket særligt omfatter klubber i Premier League, men også i Spanien og Frankrig er der interesse for ham.

Både Liverpool, Manchester City og Manchester United har stor interesse for at hente Bellingham til sommer, men de kan forvente at få konkurrence fra Real Madrid, skriver mediet 90min.