Den talentfulde 22-årige midtbanespiller Erik Ahlstrand har gjort sig bemærket i den svenske liga. Nu er han genstand for intense transferrygter.

Det er AGF, der har udvist interesse for den unge svensker, hvis præstationer på banen har fanget opmærksomhed langt ud over Sveriges grænser.

AGFs offensiv har i efteråret oplevet udfordringer, især på grund af skader hos nøglespillere som Duelund, Yakob og Madsen. Derfor er der et behov for forstærkning på midtbanen, selvom det ser ud til, at nøglespillerne er på vej tilbage.

AGFs sportschef, Stig Inge Bjørnebye, ser ud til at have rettet blikket mod Ahlstrand. Med tre mål og fem assists i den seneste sæson har Ahlstrand været en afgørende spiller for Halmstads BK, selvom holdet kun opnåede en 12. plads i Allsvenskan.

Ahlstrands kontrakt med Halmstads BK løber indtil 30. november 2024, hvilket giver anledning til spekulationer om hans fremtid. “Der er mange muligheder, og meget skal falde på plads. Jeg kan ikke sige, om det bliver det ene eller det andet,” udtaler Ahlstrand til FotbollDirekt.se.

Han tilføjer, at der ikke har været meget snak om kontraktforlængelse før holdets ferie.

Interessen er ikke kun fra AGFs side. NEC Nijmegen har også udtrykt interesse for den dygtige midtbanespiller.