Den tidligere Borussia Dortmund- og Bayern Münchentræner Ottmar Hitzfeld er imponeret over Jadon Sancho, som minder ham om en ung Franck Ribery. 

19-årige Jadon Sancho har taget Bundesligaen med storm i denne sæson, og Dortmunds engelske kantspiller har scoret 8 mål og lavet 13 assists for topholdet i den tyske liga. Sancho rygtes da også til en række europæiske topklubber. Ottmar Hitzfeld – der har været træner i både Dortmund og Bayern – kalder ham for en stor overraskelse og en spændende spiller med karakteristika ala en ung Franck Ribery

”Sancho har overrasket alle. Han er en dygtig spiller – meget hurtig, en perfekt tekniker, og han har altid et trick i ærmet. Han minder mig om en ung Franck Ribery, som også var fuld af tricks og gik efter målet som ung spiller,” siger den 70-årige tysker til Omnisport. 

Sancho har farten til at blive et stort navn i international fodbold, mener Hitzfeld. Og sådan som moderne fodbold er skruet sammen i dag, kan det blive svært for Dortmund at holde på den unge komet, mener den pensionerede træner. 

”Det bliver sværere og sværere for Bundesligaen og for Dortmund i særdeleshed at holde på spillere som Jadon Sancho. Penge er en stor faktor – specielt hvis du får en lang kontrakt med et engelsk tophold. For hans karrieres skyld  tror jeg, at det vil være bedre at blive i Dortmund i et par år. Spørgsmålet er, hvordan Sancho og hans rådgivere ser på sitationen. Siger de, at det er bedre, at han bliver i Dortmund, hvor han er en del af startopstillingen i stedet for at komme til en topklub for tidligt og sidde på bænken,” spørger Hitzfeld i interviewet med Omnisport. 

Jadon Sancho og Borussia Dortmund tørner sammen med rivalerne fra Bayern München lørdag aften på Allianz Arena. Kampen bliver sendt på 3+.