Hobros Martin Mikkelsen fortæller i en klumme, at han har fået flere hadefulde beskeder fra folk i kølvandet på hans tackling af Robert Skov, der betød, at FCK-spilleren måtte melde fra til landsholdet. 

Robert Skov havde ellers udsigt til mulig debut på det danske landshold, inden han blev tacklet af Martin Mikkelsen, da FC København mødte Hobro i superligaen den 17. marts. Men tacklingen betød en skade til topscoreren og frisparkseksperten, som måtte melde afbud til landsholdet. Og siden da har Robert Skov været på sidelinjen. ”Synderen” – Martin Mikkelsen – fortæller nu i en klumme på bold.dk, hvordan han er blevet chokeret over de beskeder, han har modtaget på sociale medier fra alle mulige mennesker. 

”’Klamme svin’ og ‘du mangler noget i hjernen’ er uddrag fra nogle af de beskeder, jeg modtog efter vores sidste kamp i Superligaens grundspil mod FC København. Årsagen var, at jeg midt i anden halvleg satte en tackling ind på Robert Skov, der desværre medførte, at han blev skadet og kort efter måtte lade sig udskifte. Ubehagelig oplevelse – også for mig, ” skriver den 32-årige midtbanespiller fra Hobro blandt andet i klummen gengivet hos Ekstra Bladet.

Ikke nok med at hans tackling havde skadet en modspiller. Men nu skulle Martin Mikkelsen også stå model til en ”shitstorm” på internettet. 

”De sociale medier medfører, at linjen til fodboldspillere altid er åben. Vi er til rådighed 24/7. Grænsen mellem fodboldspilleren og privatpersonen er mere og mere udvisket. Du bestemmer ikke selv, hvornår rampelyset slukkes – heller ikke, når det er dét, du har allermest brug for. Det, jeg ikke forstår, er behovet for denne nytteløse, digitale konfrontation – hvor er filteret, hæmningerne og impulskontrollen?”

Robert Skov fik et skrub på ledbåndet, da han blev tacklet af Hobrospilleren og forventes at være tilbage på banen i løbet af de næste par uger.